Vad kostar det att spela padel? 

Det finns idag ca 16 inomhushallar som erbjuder Padel i Stockholm. Så vad kostar det då att spela padel i Stockholm? Priset varierar beroende på läge, dag samt tid på dygnet.

I nedan lista har padelhallar.se jämfört kostnaden  för en timmes banhyra på Stockholms inomhushallar. För jämförbarhetens skull jämför vi en speltid en vardag kl 09:00. Listan innehåller även information kring antal banor på respektive anläggning.

*Priset gäller en timmes banhyra en vardag kl 09:00 och listan går att filtrera på både antal banor samt pris. 

Padel Stockholm - listar alla padelbanor i Stockholm

Om padelhallar – Padel i Stockholm

Padelhallar.se listar alla padelhallar och padelbanor i Stockholm såväl som på övriga orter. Att spela padel har aldrig varit mer populärt än vad det är just nu och nya hallar öppnar kontinuerligt. Vi eftersträvar att ha en så komplett och korrekt lista som möjligt och gör regelbundet uppdateringar. För dig som spelar padel i Stockholm skall detta vara den perfekta guiden för att hitta en bana nära dig. Se även vår topplista där vi listar våra favoriter i Stockholm.

Vi har även en syster-sida, www.padellektioner.se, som listar alla ställen där du kan boka privatlektioner eller kurser i padel. Där har vi även en blog med guider och tips för ditt padelspelande.