Lista – Topp fem padelhallar i Stockholm

Spela padel i Stockholm

På denna sida kommer vi lista topp fem padelhallar i Stockholm men först lite bakgrund. Racketsporten padel är Sveriges snabbast växande sport och padel i Stockholm har snabbt blivit en trend med nya hallar som öppnar regelbundet. Gemensamt för samtliga hallar är att de ofta ligger något utanför city på grund av den takhöjd som behövs i padel där takhöjden behöver vara minst 10 meter.

Flera hallar har funnit i flera år och har därför hunnit bygga upp ett kundbas och faciliteter. Vi listar här Stockholms fem bästa hallar i dagsläget. För att hitta den hall som är närmsta dig använd gärna vår karta här.

Topp fem padelhallar Stockholm

  • Padel Center Frihamnen
  • Padel Zenter
  • Padelverket
  • Good to Great
  • Järfälla padel club

Padel i Stockholm

PDL Center Frihamnen

PDL Center Frihamnen är en av de första padelhallarna i Stockholmsområdet och med sitt centrala läge i Stockholms innerstad en av de populäraste anläggningarna i Stockholm. När PDL Center Frihamnen öppnade bestod anläggningen av 5 padelbanor men har nyligen utökat anläggningen till att idag bestå av 22 banor vilket gör den till norra Europas största padel anläggning.

PDL Center Frihamnen i Stockholm erbjuder allt du behöver i form av öppen reception och shoppar öppet alla dagar mellan 09-21, omklädningsrum, mötesrum samt konferensmöjligheter. PDL Center Frihamnen i Stockholm är en anläggning för dig om du vill spela padel i Stockholm med ett centralt läge.

Padel Zenter Årsta

Padel Zenter i Stockholm (Zlatan Ibrahimovic är delägare) ligger Årsta ca 10 minuter utanför Stockholm innerstad och består totalt av 9 banor godkända för spel på högsta internationella nivå. Grönt gräs och samma leverantör som på World Padel Tour. Takhöjden är hela elva meter vilket är en klar fördel mot flertalet andra padelhallar i Stockholm.

Padel Zenter är en fullskalig padelhall med moderna omklädningsrum, duschar samt en reception och padelshop om du vill behöver köpa utrustning till padel.

Padelverket Spånga och Älvsjö

Padelverket i Stockholm finns både söder och nordväst om Stockholm, mer exakt Älvsjö och Spånga. Padelverket har totalt 18 banor och är en fullskalig anläggning med omklädningsrum och en mindre shop. Padelverket i Älvsjö ligger granne med Stockholmsmässan i Älvsjö och har 6 padelbanor vilket betyder att Padelverket i Spånga har 12 banor. Samtliga banor har en takhöjd på 8-10 meter.

Good to Great Danderyd

Vill du spela padel i Stockholm i lyxig miljö är padelhallen Good to Great anläggningen för dig. Good to Great ligger i Danderyd norr om Stockholm och är en modern och lyxig anläggning för racketsport. Padelhallen Good to Great har totalt 6 banor inomhus och 3 banor utomhus. Det här är hallen för dig som vill spela padel i Stockholm där bekvämlighet med hög modernitet efterfrågas. Hallen är nybyggd och har allt du kan tänka dig för padel och annan racketsport såsom omklädningsrum, shoppar, lektioner, tävlingar och utbildningar.

Järfälla padelclub

Järfälla padel club är en anläggning för dig om du vill spela padel i Stockholm i en modern anläggning norr om Stockholm. Järfälla padel club består av sju inomhusbanor samt en utomhusbana. Anläggningen är byggd i två våningsplan där våning två inhyser en lounge med utsikt över banorna. Järfälla padel club erbjuder padel i Stockholm på totalt 8 padelbanor med en spel höjd på ca 10 meter. Hallen har även 2 centercourt banor som är extra utrustade med 12 LED lampor, vadderade stolpar samt kameror som gör att du kan spela in dina träningar eller matcher.